Succesverhalen

Anne
“Succes at last!”

“Na honderden pogingen, voor mijn gevoel, was ik somber gestemd. Niks werkte, of het zat er meteen weer aan. Met Happy Weight heb ik dus wel succes. 8 Kilo lichter en dat wordt misschien nog meer! Ik vond dit veel makkelijker vol te houden dan andere programma’s. Happy Weight is meer een levensverandering dan snel afvallen.”

 

Linda
“Mijn gewicht begon echt problematisch te worden”

“Mijn gewicht begon echt problematisch te worden, dat vond de huisarts ook.
Ik moest er iets aan doen en mij werd Happy Weight geadviseerd. De naam vond ik een beetje kinderachtig klinken, maar het is een heel serieus bedrijf.
En goed om te weten dat de zorgverzekering het vergoedt (in mijn geval).
Het was zwaar, maar ik ben tevreden. Nu nog volhouden. Daar heb ik alle vertrouwen in!”

 

Cat
“Genoeg handvaten gekregen om dit nu zelf voort te zetten”

“Het was best wel even pittig om te leven naar andermans adviezen, maar ik merkte al gauw dat het echt wel beter voor mij was. Ik was niet voor niets zoveel kilootjes te zwaar natuurlijk…

Na een tijdje ging het al beter. Vooral de maaltijdtips hielpen goed.

De manier van aanmoedigen beviel me uiteindelijk juist heel erg. Vriendelijk, maar motiverend. Streng, maar toch ook aardig.

Ben nu al 8 kilo kwijt en heb inmiddels wel het idee dat ik dit ga volhouden. Ik heb genoeg handvaten gekregen om dit nu zelf voort te zetten. Daar ben ik erg blij mee!”

 

Annemarie
“Na 3 weken 6 kilo kwijt”

Annemarie kent een vliegende start met Happy Weight. Ze stuurde ons een mailtje met de vraag wat ze kan doen als ze het Happy Weight-programma heeft afgerond.

“Stan,

Ik ga nu beginnen met de vierde week van Happy Weight. Zes kilo is er al af. Kan ik het programma weer herhalen als de vijftien weken voorbij zijn?

Vriendelijke groet,
Annemarie”

Allereerst hebben we Annemarie gecomplimenteerd met het mooie resultaat: 6 kilo in 3 weken!

Daarnaast hebben we haar uitgelegd dat je met Happy Weight in vijftien weken tijd stap voor stap een ander eet- en leefpatroon aanleert. Je bereikt daardoor een blijvend gezond gewicht. Je kunt de tips en adviezen dus gewoon blijven opvolgen. En het mooie is: het kost je verder nooit meer iets, je kunt in principe alles eten en je hoeft geen poeders, pillen of shakes te kopen.

 

Quint Tempelman
“Ruim 20 kilo kwijt en vol goede moed ga ik door”

Quint viel ruim 20 kilo af in 15 weken tijd. We ontvingen we een lange, enthousiaste e-mail van deze ‘Happy Weight Held’:

“Beste Stan,

Ik heb net voor de laatste keer mijn gegevens ingevuld op mijn persoonlijke pagina van de cursus Happy Weight. De cursus heeft mij veel gebracht en ik heb er veel aan gehad. Het cursusmateriaal vond ik er prachtig mooi en verzorgd eruit zien. Ook heb ik veel gehad aan de stappenteller en de  waterfles. Het meetlint heb ik weinig gebruikt. De Dopper en de stappenteller zal ik zeker nog vaak gaan gebruiken.

Ik ben van ver gekomen want vorig jaar woog ik zelfs 110 kilo en ik ben toen zo geschrokken dat ik toen ook een hele tijd niet meer op de weegschaal durfde te staan. En dan nu 89,6 kilo wegen!
Zo’n fijn gevoel om geen obesitas te hebben, maar nu onder het kopje ‘overgewicht’ te vallen. Hierdoor heb ik nu veel minder gezondheidsrisico’s. Ik weet dat ik er nog niet ben. Mijn arts hoopt dat het me lukt om verder af te vallen zodat ik eind oktober rond de 80 kilo zal zijn. Vol goede moed ga ik dan ook verder op de ingeslagen weg.

Ik heb vooral veel gehad aan alle extra uitleg en vooral om te zien waarin allemaal verborgen suikers zijn verwerkt en ook te zien wat een betere gezonde snack keuze is. Zodat ik toch geregeld wat lekkers kan nemen, maar dan iets met veel minder calorieën dan een zakje chips en wel iets wat ook echt lekker is qua smaak en structuur.

Ook al uw mails, die ik wekelijks kreeg toegestuurd, heb ik uit laten printen en heb ik in mijn cursusmap opgeborgen zodat ik ze nog eens kan lezen. De recepten vond ik lekker.

Uw mag mijn ervaring gerust op uw website plaatsen. Hopelijk helpt het ook anderen om op een gezonde manier blijvend af te vallen.

Ik heb diverse diëten geprobeerd in mijn leven en geen van allen waren voor een langere periode vol te houden. Vaak gaf ik het al binnen vier weken op omdat je de raarste, dure, producten moest kopen en eten. En er ook allerlei levensmiddelen werden uitgesloten en hierdoor verlangde ik er nog eens extra naar.
Eten volgens de schijf van vijf is prima, blijvend, vol te houden. Het sluit geen producten uit en je kunt zelfs heel af en toe een snack nemen zonder dat je dan de kans hebt om door te slaan en weer aan te komen.

Ik wil u hartelijk bedanken voor al uw support. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd en het mij ook gelukt is om het vol te houden.

De cursusmap was zo duidelijk dat ik u nooit om extra uitleg heb hoeven te vragen.

Nogmaals hartelijk dank.

Hartelijke groet,
Quint”

 

Ida Verwoerd
“Ik ben nu 10 kilo afgevallen en voel me beter”

Ida hield ons geregeld op de hoogte van haar ervaringen met de Happy Weight-cursus:

“Stan,
Ik ben in 6 weken tijd al 5 kilo afgevallen en daar ben ik heel blij mee!
Groet,
Ida”

“Stan,
Bedankt voor de begeleiding van deze cursus! Ik heb er veel van geleerd. Vooral over de achtergrond en waarom het beter is om gezond te eten! Ik ben nu 10 kilo afgevallen en voel me beter. Ik ga nog even door en wil er nog zeker 8 kilo af hebben. Nogmaals bedankt.
Vriendelijke groeten,
Ida”

 

Annemarie
“Nieuwe manier van eten en leven”

“Deze keer, na al het vallen en opstaan, gaat het me wel lukken. Alle tips zitten nu verweven in mijn manier van eten en leven.

Dus bedankt Happy Weight voor de hulp!”

 

Twee andere ‘Happy Weight Helden’ hielden een dagboek bij. Lees de fragmenten over bijvoorbeeld startproblemen en hoe een gezond leven gezellig kan zijn.


Rosalie Oosting
“Het voelt niet als diëten”

Week 1, dag -1: ik loop er omheen

“Gisteravond, toen ik thuiskwam van kantoor, werd het pakket van Happy Weight bezorgd. Ik nam het aan en legde het op de side-table in de woonkamer. Daar ligt het me nu al een heel etmaal verwijtend aan te kijken. ‘Doe iets met me, slappeling’, schijnt een stemmetje vanuit het pakket te roepen. Ik loop er eerst nog met een grote boog omheen.”

Week 1, dag 0: dat moet gaan lukken

“Oké, ik ben om. Ik installeer me met het Happy Weight pakket aan de eettafel. Met, bijna baldadig, een glaasje rosé en een bakje zoute stengels. Nu kan het nog even 😉 Op de voorkant van het blad voor de eerste week lees ik: ‘Lekker snoepen en toch afvallen’. Kijk, die woorden zijn aan mij besteed. Tevergeefs zoek ik naar de bekende tabelletjes die per dag vertellen wat je ontbijt, lunch, diner of tussendoortje moet zijn. Hé, dit is een heel andere aanpak. Geen dieet, alleen tips om gezond te eten en te leven. Nou, als dat alles is… dat moet wel gaan lukken. Morgenochtend dan toch maar beginnen?”

Week 1, dag 4: ik vind het heerlijk

“Vier dagen volg ik mijn Happy Weight-programma nu. Het voelt niet als diëten. Het voelt gewoon alsof ik verstandig met mijn lijf om ga. Ik ga zelfs elke ochtend op de fiets naar het werk. Ik vind het heerlijk dat ik tussen de middag gewoon met mijn collega’s kan lunchen, zonder een zelf meegenomen, kledderige salade-met-Tupperwaresmaak op te hoeven eten. En dat ik ’s avonds niet apart hoef te koken en gewoon met de rest van het gezin mee kan eten.”

 

Jos van Alem
“Ik ben al 6,5 kilo kwijt”

Week 8, dag 1: ik ben een stuk gezelliger

“Vanochtend vroeg, nog voor het ontbijt, naar het zwembad. Dat doe ik sinds een week of zes twee ochtenden per week. Ook op de andere dagen van de week probeer ik minstens een half uur per dag te bewegen. Tip van Happy Weight. Na het avondeten nog een eind fietsen met Yvonne, mijn vrouw. Een flinke wandeling maken achter de kinderwagen van Stijn, ons eerste kleinkind. Als je het zo bekijkt, heeft de hele familie er profijt van dat ik het Happy Weight programma volg. Ik ben een stuk gezelliger voor ze!”

Week 8, dag 3: ik ben al uit de gevarenzone

“Ik weeg en meet me elke zondagochtend meteen na het opstaan. Als ik dan ben afgevallen, is mijn hele dag weer goed. Vandaag was de ‘oogst’ 1,2 kilo. Dat varieert nogal. De eerste week ben ik maar een halve kilo afgevallen, nu zit ik telkens rond de kilo. In totaal ben ik nu bijna 6,5 kilo kwijt. Mijn tailleomtrek is honderd centimeter. Daarmee ben ik al uit de gevarenzone waar ik wel in zat, maar nog acht centimeter verwijderd van een gezond gewicht. Ik heb een echt mannenfiguur, las ik in de Happy Weight-informatie. Dunne armen en benen en een ‘gezellige’ taille.”

Week 8, dag 5: ik kook nu verstandig (en lekker)

“Sinds ik met werken gestopt ben, kook ik graag. En sinds ik Happy Weight volg, kook ik verstandig! Vóór die tijd liep ik tegen etenstijd naar de supermarkt, kocht waar ik zin in had en draaide daar een lekkere maaltijd van in elkaar. Omdat ik met trek naar de winkel ging, kocht ik vaak te veel en te vet in. Nu is dat anders. Ik bedenk tevoren welke slanke gerechten ik wil gaan maken en ik koop gezonde, verse ingrediënten in. Vandaag zijn Yvonne en ik 34 jaar getrouwd. Straks komen de kinderen eten. Ik zal ze verrassen met een lekkere en verantwoorde roerbakmaaltijd, helemaal alleen bereid door paps zelf!”

Happy Weight Personal in één oogopslag:

  • ontwikkeld door Nederlandse deskundigen
  • positief beoordeeld door het Voedingscentrum
  • vergoeding door veel zorgverzekeraars
  • geen jojo-effect door gezonde leefstijl
  • meer dan 74.500 tevreden klanten