Alles al geprobeerd

Bij Happy Weight krijgen we dagelijks telefoontjes van mensen die alles al geprobeerd hebben om af te vallen. We begrijpen het als je door de bomen het bos niet meer ziet. De ene week lees je in bijvoorbeeld Libelle dat het brooddieet geweldig is. De volgende week mag je van LINDA helemaal geen brood meer eten omdat het boordevol koolhydraten zit…

Artikelen in tijdschriften, reclame op tv, websites,… van alle kanten wordt ons toegeschreeuwd dat we makkelijk kunnen afvallen. En het is waar: afvallen is makkelijk. Eventjes dan.

Ken jij iemand die zijn hele leven eierkoeken eet? Elke dag punten telt? Of nooit meer een lekker broodje eet? Wij ook niet.

De meeste diëten zijn erg eenzijdig en werken zolang je ze strikt opvolgt. Happy Weight werkt anders. Wij leren jou een ander eet- en leefpatroon aan. Dat doen we in kleine stapjes. Happy Weight Personal is geen dieet, maar verandert je leefwijze. Jouw beloning: een gewoon gezond gewicht!

Dat zeggen wij niet alleen. Dat zeggen ook het Voedingscentrum, zorgverzekeraars en natuurlijk onze ruim 74.500 tevreden klanten.

Verantwoord afvallen met Happy Weight

Ja, ik wil een gezond gewicht

Happy Weight Personal in één oogopslag:

  • ontwikkeld door Nederlandse deskundigen
  • positief beoordeeld door het Voedingscentrum
  • vergoeding door veel zorgverzekeraars
  • geen jojo-effect door gezonde leefstijl
  • meer dan 74.500 tevreden klanten