Kies nu voor een Gewoon Gezond Gewicht

Happy Weight Personal is een uitgekiend Nederlands programma dat je helpt aan een gewoon gezond gewicht. Je volgt het succesprogramma gewoon lekker thuis op het moment dat het jou uitkomt.

Als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea kun je het programma nu tijdelijk gratis volgen!
Het totale Happy Weight-pakket kost normaal € 149,00, maar nu tijdelijk slechts 135,-. En als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea (aanvullend pakket 1, 2, 3 of 4 sterren) betaalt je zorgverzekeraar het volledige bedrag terug. Het kost jou dus helemaal niets!

Al meer dan 74.500 mensen bereikten samen met ons hun doel. Met Happy Weight leer je stap voor stap een gezond eet- en leefpatroon aan en verbetert je weerstand. Je gaat thuis zelfstandig aan de slag met ons uitgebreide cursuspakket. Online zorgen wij, als je dat wilt, voor extra ondersteuning.
Het afvallen gebeurt in een verantwoord tempo en je bereikt uiteindelijk het gezonde gewicht dat bij jou past. Happy Weight is dan ook niet voor niets positief beoordeeld door het Voedingscentrum.
Mogen we jou ook helpen?

O ja, je krijgt ook voor ruim € 35,- aan cadeaus!

Happy Weight - Gewoon. Gezond. Gewicht.Stan van Happy Weight

Bestel nu

Wat krijg ik allemaal?

Als je nu bij ons bestelt, gaan we direct voor je aan de slag. In ons magazijn stellen we een uitgebreid pakket voor je samen waar alles in zit voor het bereiken van een gewoon gezond gewicht. Het totale pakket kost normaal € 149,00, maar nu tijdelijk slechts 135,-. En als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea (aanvullend pakket 1, 2, 3 of 4 sterren) betaalt je zorgverzekeraar het volledige bedrag terug. Er zijn geen bijkomende kosten, je zit dus nergens aan vast. Het eigen risico is niet van toepassing.

Lees meer

Je ontvangt in jouw persoonlijke Happy Weight-actiepakket:

 • de 15 informatieve les-/weekdelen
 • praktische voedingskeuzelijst
 • beweegplannen naar keuze
 • handige bewaarband
 • huiswerktoetsen (vrijwillig)

Daarnaast ontvang je voor maar liefst ruim 35 euro aan cadeaus die goed van pas komen tijdens de Happy Weight-cursus:

 • een handige Happy Weight-drinkfles
 • het Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar!)
 • praktische taillemeter

Op een goed afgeschermde persoonlijke omgeving van onze website kun je je resultaten bijhouden, huiswerk maken en vragen stellen.

Dit actiepakket kost normaal € 149,00, maar nu tijdelijk slechts 135,-. Je betaalt eenvoudig en veilig via iDeal, PayPal of je creditcard of je kiest tijdens het bestellen voor vooruitbetaling. Na betaling, ontvang je automatisch direct je factuur per e-mail. De factuur dien je vervolgens in bij je zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea waarna zij jou vlot 135,- terugbetalen. Het eigen risico is hiervoor niet van toepassing!

Ben je verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk hier hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt.

Bestel nu

Persoonlijke ervaringen

Sylvia: "Ik zit nu in de 13e week en ben 12,5 kg en 15 cm kwijt."

"Dankzij de tips van jullie." Lees meer

“Ik zit nu in de 13e week en ben 12.5 kg en 15 cm kwijt. Werkt echt goed HappyWeight! Wel mijn up en downs gehad, maar de dag erna weer oppakken en go… Eetbuien niet meer gehad. Ben er echt blij mee.”

“Ik ben er nog niet en zet lekker door. Dankzij de tips van jullie.”

Anne: “Succes at last!”

"8 Kilo lichter en dat wordt misschien nog meer!" Lees meer

“Na honderden pogingen, voor mijn gevoel, was ik somber gestemd. Niks werkte, of het zat er meteen weer aan. Met Happy Weight heb ik dus wel succes. 8 Kilo lichter en dat wordt misschien nog meer! Ik vond dit veel makkelijker vol te houden dan andere programma’s. Happy Weight is meer een levensverandering dan snel afvallen.”

Ida: “Ik ben nu 10 kilo afgevallen en voel me beter”

"Bedankt voor de begeleiding van deze cursus! Ik heb er veel van geleerd." Lees meer

Ida hield ons geregeld op de hoogte van haar ervaringen met de Happy Weight-cursus:

“Stan,
Ik ben in 6 weken tijd al 5 kilo afgevallen en daar ben ik heel blij mee!
Groet,
Ida”

“Stan,
Bedankt voor de begeleiding van deze cursus! Ik heb er veel van geleerd. Vooral over de achtergrond en waarom het beter is om gezond te eten! Ik ben nu 10 kilo afgevallen en voel me beter. Ik ga nog even door en wil er nog zeker 8 kilo af hebben. Nogmaals bedankt.
Vriendelijke groeten,
Ida”

Cat: “Genoeg handvaten gekregen om dit nu zelf voort te zetten”

"Vriendelijk, maar motiverend. Streng, maar toch ook aardig." Lees meer

“Het was best wel even pittig om te leven naar andermans adviezen, maar ik merkte al gauw dat het echt wel beter voor mij was. Ik was niet voor niets zoveel kilootjes te zwaar natuurlijk…

Na een tijdje ging het al beter. Vooral de maaltijdtips hielpen goed.

De manier van aanmoedigen beviel me uiteindelijk juist heel erg. Vriendelijk, maar motiverend. Streng, maar toch ook aardig.

Ben nu al 8 kilo kwijt en heb inmiddels wel het idee dat ik dit ga volhouden. Ik heb genoeg handvaten gekregen om dit nu zelf voort te zetten. Daar ben ik erg blij mee!”

Quint: “Ruim 20 kilo kwijt en vol goede moed ga ik door”

"Zo’n fijn gevoel om geen obesitas meer te hebben. Hierdoor heb ik nu veel minder gezondheidsrisico’s." Lees meer

Quint viel ruim 20 kilo af in 15 weken tijd. We ontvingen we een lange, enthousiaste e-mail van deze ‘Happy Weight Held’:

“Beste Stan,

De cursus heeft mij veel gebracht en ik heb er veel aan gehad. Het cursusmateriaal vond ik er prachtig mooi en verzorgd eruit zien. De cursusmap was zo duidelijk dat ik u nooit om extra uitleg heb hoeven te vragen.

Ik ben van ver gekomen want vorig jaar woog ik zelfs 110 kilo en ik ben toen zo geschrokken dat ik toen ook een hele tijd niet meer op de weegschaal durfde te staan. En dan nu 89,6 kilo wegen!
Zo’n fijn gevoel om geen obesitas meer te hebben. Hierdoor heb ik nu veel minder gezondheidsrisico’s. Ik weet dat ik er nog niet ben. Vol goede moed ga ik dan ook verder op de ingeslagen weg.

Ik heb vooral veel gehad aan alle extra uitleg en vooral om te zien waarin allemaal verborgen suikers zijn verwerkt en ook te zien wat een betere gezonde snackkeuze is. Zodat ik toch geregeld wat lekkers kan nemen, maar dan iets met veel minder calorieën dan een zakje chips en wel iets wat ook echt lekker is qua smaak en structuur.

Ook al uw mails, die ik wekelijks kreeg toegestuurd, heb ik uit laten printen en heb ik in mijn cursusmap opgeborgen zodat ik ze nog eens kan lezen. De recepten vond ik lekker.

Uw mag mijn ervaring gerust op uw website plaatsen. Hopelijk helpt het ook anderen om op een gezonde manier blijvend af te vallen.

Ik wil u hartelijk bedanken voor al uw support. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd en het mij ook gelukt is om het vol te houden.”

Mariëlle: "Ik ben 8 kilo kwijt en mijn man al 11 kilo"

"Een mooie bijkomstigheid is dat mijn man meedoet…. en hij ondertussen 11 kilo kwijt is." Lees meer

Dag Stan,

Bedankt voor iedere week je opbeurende, zinvolle en interessante mails. Op de vraag wat ik ben afgevallen, kan ik aangeven dat ik 8 kilo kwijt ben. Ik meet op 2 punten…taille -3,5 cm en heupen -6,5 cm.
Voel me er prettig bij.
Een mooie bijkomstigheid is dat mijn man meedoet…. en hij ondertussen 11 kilo kwijt is. (vraagje voor hem.. is de dopper los verkrijgbaar? Hij wil “reclame” voor je/Happy Weight maken😉)
We (snel) wandelen ondertussen iedere avond ruim 7 km…. ondanks mijn chronische zenuw/rugpijn….
Fijne dag.

Vriendelijke groet,
Mariëlle


Bestel nu

Het Voedingscentrum over Happy Weight

Het Voedingscentrum geeft onafhankelijke, eerlijke informatie over voeding.

Deskundigen van het Voedingscentrum onderzochten alle diëten en andere programma’s om af te vallen. De deskundigen zijn erg enthousiast over Happy Weight.

Lees meer

De conclusie van het Voedingscentrum over Happy Weight:

 • “Het volgen van deze methode maakt het eetpatroon gezonder. Bovendien zijn de gedragsveranderingen als gevolg van deze methode op de lange termijn goed vol te houden.”
 • “Bij dit afvaldieet is een gezond, gevarieerd en volwaardig eetpatroon het uitgangspunt. Dit heeft als gevolg dat het gewichtsverlies niet meer dan ongeveer 0,5 tot 1 kilo per week zal zijn.”
 • “Het is mogelijk om met dit dieet gewicht te verliezen en een gezond gewicht te behouden.”

Veelgestelde vragen

Waarom lukt het afvallen me deze keer wel?

Happy Weight is een bewezen methode waarbij je stap voor stap leert om jouw eetgewoonten te veranderen en te behouden. Lees meer

Omdat Happy Weight géén snel afslankkuurtje of dieet is. Je hoeft niet tijdelijk bepaalde ingrediënten weg te laten (koolhydraten) of juist extra te eten (eiwitten). Je hoeft geen pillen, poeders of shakes te slikken of maaltijdvervangers te kopen. Je hoeft geen punten te tellen en je krijgt geen saaie voorgekauwde menulijstjes die na verloop van tijd je neus uit komen. Happy Weight is dan ook niet te vergelijken met bijvoorbeeld Sonja Bakker, koolhydraatarm, paleo, keto, Fajah Lourens of Weight Watchers.

Happy Weight is een methode waarbij je stap voor stap leert om jouw eetgewoonten te veranderen en te behouden. En het is haalbaar; je verandert wekelijks een paar dingen, vijftien weken lang. Deze geleidelijke aanpak is de sleutel tot succes en voorkomt een jojo-effect. Bovendien is Happy Weight heel flexibel en makkelijk in je leven in te passen. Je hoeft niet voor jezelf apart te koken.

Waarop is afvallen met Happy Weight gebaseerd?

Happy Weight volgt de adviezen van de Gezondheidsraad en is ontwikkeld door Nederlandse deskundigen. Lees meer

Het programma is gebaseerd op gezonde voeding volgens de adviezen van de Voedingsraad en de richtlijnen van het Voedingscentrum. Alle tips zijn uitgebreid in de praktijk getoetst.

De programma’s van Happy Weight zijn ontwikkeld door Nederlandse deskundigen als huisartsen, diëtisten, bewegingswetenschappers en orthopedagogen. Stuk voor stuk hebben zij veel ervaringen met de begeleiding van mensen met overgewicht.

Hoeveel kan ik met Happy Weight afvallen?

Gemiddeld gaat het om een halve tot een hele kilo per week. Lees meer

Alle overtollige kilo’s kun je ermee kwijtraken. Hoeveel dat er zijn, hangt af van het overgewicht en streefgewicht. Gemiddeld gaat het om een halve tot een hele kilo per week.

Toch draait het bij Happy Weight Personal niet om het aantal kilo gewichtsverlies. Gezond eten en regelmatig bewegen, is het allerbelangrijkst omdat je daarmee ‘vanzelf’ overtollige kilo’s kwijtraakt.

Als het afvallen ondanks alles een tijdje helemaal stilstaat, krijg je tips om het gewichtsverlies weer op gang te brengen.

Zit ik ergens aan vast?

Ben je mal! Je hoeft niets op te zeggen en ook zijn er geen bijkomende kosten Lees meer

Nee, wees gerust. Het is geen abonnement. Je rekent af bij het bestellen en dat is het. Wij betalen de verpakkings- en verzendkosten voor jou.

Je hoeft ook geen poeders, pillen, shakes of maaltijdvervangers te kopen. Ons uitgangspunt is juist dat je met gewone voeding een gewoon gezond gewicht kunt bereiken en behouden. Het hele gezin kan meedoen, je hoeft niet apart te koken.

Als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea kun je het programma nu gratis volgen!
Het totale pakket kost tijdelijk slechts 135,- (normale prijs € 149,00), maar als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea (aanvullend pakket 1, 2, 3 of 4 sterren) betaalt je zorgverzekeraar het volledige bedrag terug (135,-). Het kost jou dus helemaal niets!

Ik ben vegetariër, is Happy Weight dan ook geschikt voor mij?

Jazeker, jij bepaalt tot op zekere hoogte zelf wat je eet. Lees meer

Stap voor stap leren we de Happy Weight-deelnemers een gezond eet- en leefgedrag aan (de enige manier om een blijvend gezond gewicht te verkrijgen).
Uitgangspunt daarbij zijn de richtlijnen van de Nederlandse Gezondheidsraad die je individueel toepast in jouw persoonlijke situatie. Tot op zekere hoogte bepaal je zelf wat je eet. Happy Weight is daardoor in principe ook geschikt voor mensen die bepaalde producten niet mogen of niet willen eten. Ons programma wordt veel gevolgd door mensen die geen vlees willen eten.

Bij het pakket ontvang je een boek met inspiratierecepten. Niet alle recepten zijn vegetarisch. Zo nu en dan zul je een ingrediënt moeten weglaten of vervangen, maar dat ben je nu vast ook al gewend.

Ik heb een allergie/intolerantie is Happy Weight dan ook geschikt voor mij?

Ons programma wordt veel gevolgd door mensen met een allergie of intolerantie. Lees meer

Strikt genomen, is Happy Weight geen dieet. We werken bijvoorbeeld niet met dag- of weekmenu’s.

Stap voor stap leren we de Happy Weight-deelnemers een gezond eet- en leefgedrag aan (de enige manier om een blijvend gezond gewicht te verkrijgen). Tot op zekere hoogte bepaal je zelf wat je eet. Happy Weight is daardoor in principe ook geschikt voor mensen die bepaalde producten niet mogen of niet willen eten.

Wel ontvang je bij het pakket een boek met inspiratierecepten. Daarbij zul je zo nu en dan een ingrediënt moeten weglaten of vervangen, maar dat ben je nu vast ook al gewend.

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Jouw bestelling

Product Subtotaal
× Cursus Happy Weight Personal 
Eur 135.00
Subtotaal Eur 135.00
Verzending
Totaal Eur 135.00 (Inclusief Eur 11.15 BTW (9%))

Factuurgegevens

Betaalmethode

 • Selecteer je bank

 

 

BMI-meter – Ben ik te dik?

Een veelgebruikte methode om vast te stellen of er sprake is van overgewicht is het vaststellen van het BMI. Wij ontwikkelden daarvoor een handige BMI-meter:

0