Corona & Happy Weight

De corona-pandemie heeft veel gevolgen voor ons gewicht. Uit onderzoek van Happy Weight blijkt dat de helft van alle Nederlanders tijdens de intelligente lockdown is aangekomen. De extra tijd die we binnen doorbrengen (=minder bewegen), maken we extra gezellig (=meer eten); een combinatie die zorgt voor extra coronakilo’s.

Tegelijkertijd heeft de coronapandemie geleerd dat mensen met overgewicht extra gezondheidsrisico’s lopen.

Lees meer

Zeker 80% van de corona-patiënten op de IC heeft overgewicht. Mensen met (ernstig) overgewicht kunnen moeilijker ademhalen en hebben een verminderde weerstand. Deskundigen waarschuwen nu voor de risico’s van een crashdieet waarbij je snel afvalt door extreem weinig te eten. Zo’n streng dieet kan het immuunsysteem (de weerstand) nog verder aantasten. De enige manier om overgewicht op te lossen, zo zeggen dezelfde deskundigen, is het veranderen van het eet- en leefpatroon.

Daar sluiten we ons bij Happy Weight bij aan, we herhalen de oproep niet te gaan ‘crashen’. Blijf (of ga) gezond eten, ook daarmee kun je afvallen.

De corona-crisis maakt veel mensen bewust van het belang van een gezonde leefstijl. Het Voedingscentrum zegt daarover: “Door gezond te eten, genoeg te slapen en regelmatig te bewegen, blijft je weerstand zo hoog mogelijk. Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek. Mocht je toch ziek worden, dan herstel je sneller.”

Met Happy Weight leer je stap voor stap een gezond eet- en leefpatroon aan. Het afvallen gebeurt in een verantwoord tempo en je bereikt uiteindelijk het gezonde gewicht dat bij jou past. Al meer dan 64.500 mensen hebben we mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Mogen we jou ook helpen?

Happy Weight - Gewoon. Gezond. Gewicht.Stan van Happy Weight

Bestel nu

Kies nu voor een Gewoon Gezond Gewicht

Happy Weight Personal is een uitgekiend Nederlands programma dat je helpt aan een gewoon gezond gewicht. Je volgt het succesprogramma gewoon lekker thuis op het moment dat het jou uitkomt.

Als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea kun je het programma nu tijdelijk gratis volgen!
Het totale pakket kost tijdelijk slechts 115,- (normale prijs € 149,00), maar als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea (aanvullend pakket 2 sterren of meer) betaalt je zorgverzekeraar het volledige bedrag terug (115,-). Het kost jou dus helemaal niets!

Al meer dan 64.500 mensen bereikten samen met ons hun doel, Happy Weight is dan ook niet voor niets aanbevolen door het Voedingscentrum. Happy Weight bestaat uit een cursus van 15 delen, met onderwerpen als eten, beweging, recepten en meer. Van ons krijg je de omvangrijke cursusmap met helder stappenplan en onder meer een luxe stappenteller en handige taillemeter.

Bestel nu

Wat krijg ik allemaal?

Als je nu bij ons bestelt, gaan we direct voor je aan de slag. In ons magazijn stellen we een uitgebreid pakket voor je samen waar alles in zit voor het bereiken van een gewoon gezond gewicht. Het totale pakket kost tijdelijk slechts 115,- (normale prijs € 149,00), maar als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea (aanvullend pakket 2 sterren of meer) betaalt je zorgverzekeraar het volledige bedrag terug. Er zijn geen bijkomende kosten, je zit dus nergens aan vast. Het eigen risico is niet van toepassing.

Lees meer

Je ontvangt in jouw persoonlijke Happy Weight-actiepakket:

 • de 15 informatieve les-/weekdelen
 • praktische voedingskeuzelijst
 • beweegplannen naar keuze
 • handige bewaarband
 • huiswerktoetsen (vrijwillig)

Daarnaast ontvang je voor maar liefst ruim 50 euro aan cadeaus die goed van pas komen tijdens de Happy Weight-cursus:

 • een handige Happy Weight Dopper-drinkfles
 • stappenteller met 3D-sensor
 • het Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar!)
 • praktische taillemeter

Op een goed afgeschermde persoonlijke omgeving van onze website kun je je resultaten bijhouden, huiswerk maken en vragen stellen.

Dit actiepakket kost slechts 115,- (normale prijs € 149,00). Je betaalt eenvoudig en veilig via iDeal, PayPal of je creditcard of je kiest tijdens het bestellen voor vooruitbetaling. Na betaling, ontvang je automatisch direct je factuur per e-mail. De factuur dien je vervolgens in bij je zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea waarna zij jou vlot 115,- terugbetalen. Het eigen risico is hiervoor niet van toepassing!

Ben je verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk hier hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt.

Bestel nu

Persoonlijke ervaringen

Anne: “Succes at last!”

"8 Kilo lichter en dat wordt misschien nog meer!" Lees meer

“Na honderden pogingen, voor mijn gevoel, was ik somber gestemd. Niks werkte, of het zat er meteen weer aan. Met Happy Weight heb ik dus wel succes. 8 Kilo lichter en dat wordt misschien nog meer! Ik vond dit veel makkelijker vol te houden dan andere programma’s. Happy Weight is meer een levensverandering dan snel afvallen.”

Ida: “Ik ben nu 10 kilo afgevallen en voel me beter”

"Bedankt voor de begeleiding van deze cursus! Ik heb er veel van geleerd." Lees meer

Ida hield ons geregeld op de hoogte van haar ervaringen met de Happy Weight-cursus:

“Stan,
Ik ben in 6 weken tijd al 5 kilo afgevallen en daar ben ik heel blij mee!
Groet,
Ida”

“Stan,
Bedankt voor de begeleiding van deze cursus! Ik heb er veel van geleerd. Vooral over de achtergrond en waarom het beter is om gezond te eten! Ik ben nu 10 kilo afgevallen en voel me beter. Ik ga nog even door en wil er nog zeker 8 kilo af hebben. Nogmaals bedankt.
Vriendelijke groeten,
Ida”

Cat: “Genoeg handvaten gekregen om dit nu zelf voort te zetten”

"Vriendelijk, maar motiverend. Streng, maar toch ook aardig." Lees meer

“Het was best wel even pittig om te leven naar andermans adviezen, maar ik merkte al gauw dat het echt wel beter voor mij was. Ik was niet voor niets zoveel kilootjes te zwaar natuurlijk…

Na een tijdje ging het al beter. Vooral de maaltijdtips hielpen goed.

De manier van aanmoedigen beviel me uiteindelijk juist heel erg. Vriendelijk, maar motiverend. Streng, maar toch ook aardig.

Ben nu al 8 kilo kwijt en heb inmiddels wel het idee dat ik dit ga volhouden. Ik heb genoeg handvaten gekregen om dit nu zelf voort te zetten. Daar ben ik erg blij mee!”

Quint: “Ruim 20 kilo kwijt en vol goede moed ga ik door”

"Zo’n fijn gevoel om geen obesitas meer te hebben. Hierdoor heb ik nu veel minder gezondheidsrisico’s." Lees meer

Quint viel ruim 20 kilo af in 15 weken tijd. We ontvingen we een lange, enthousiaste e-mail van deze ‘Happy Weight Held’:

“Beste Stan,

De cursus heeft mij veel gebracht en ik heb er veel aan gehad. Het cursusmateriaal vond ik er prachtig mooi en verzorgd eruit zien. De cursusmap was zo duidelijk dat ik u nooit om extra uitleg heb hoeven te vragen.

Ik ben van ver gekomen want vorig jaar woog ik zelfs 110 kilo en ik ben toen zo geschrokken dat ik toen ook een hele tijd niet meer op de weegschaal durfde te staan. En dan nu 89,6 kilo wegen!
Zo’n fijn gevoel om geen obesitas meer te hebben. Hierdoor heb ik nu veel minder gezondheidsrisico’s. Ik weet dat ik er nog niet ben. Vol goede moed ga ik dan ook verder op de ingeslagen weg.

Ik heb vooral veel gehad aan alle extra uitleg en vooral om te zien waarin allemaal verborgen suikers zijn verwerkt en ook te zien wat een betere gezonde snackkeuze is. Zodat ik toch geregeld wat lekkers kan nemen, maar dan iets met veel minder calorieën dan een zakje chips en wel iets wat ook echt lekker is qua smaak en structuur.

Ook al uw mails, die ik wekelijks kreeg toegestuurd, heb ik uit laten printen en heb ik in mijn cursusmap opgeborgen zodat ik ze nog eens kan lezen. De recepten vond ik lekker.

Uw mag mijn ervaring gerust op uw website plaatsen. Hopelijk helpt het ook anderen om op een gezonde manier blijvend af te vallen.

Ik wil u hartelijk bedanken voor al uw support. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd en het mij ook gelukt is om het vol te houden.”


Bestel nu

Het Voedingscentrum over Happy Weight

Het Voedingscentrum geeft onafhankelijke, eerlijke informatie over voeding.

Deskundigen van het Voedingscentrum onderzochten alle diëten en andere programma’s om af te vallen. De deskundigen zijn erg enthousiast over Happy Weight.

Lees meer

De conclusie van het Voedingscentrum over Happy Weight:

 • “Het volgen van deze methode maakt het eetpatroon gezonder. Bovendien zijn de gedragsveranderingen als gevolg van deze methode op de lange termijn goed vol te houden.”
 • “Bij dit afvaldieet is een gezond, gevarieerd en volwaardig eetpatroon het uitgangspunt. Dit heeft als gevolg dat het gewichtsverlies niet meer dan ongeveer 0,5 tot 1 kilo per week zal zijn.”
 • “Het is mogelijk om met dit dieet gewicht te verliezen en een gezond gewicht te behouden.”

Veelgestelde vragen

Waarom lukt het afvallen me deze keer wel?

Happy Weight is een bewezen methode waarbij je stap voor stap leert om jouw eetgewoonten te veranderen en te behouden. Lees meer

Omdat Happy Weight géén snel afslankkuurtje of dieet is. Je hoeft niet tijdelijk bepaalde ingrediënten weg te laten (koolhydraten) of juist extra te eten (eiwitten). Je hoeft geen pillen, poeders of shakes te slikken of maaltijdvervangers te kopen. Je hoeft geen punten te tellen en je krijgt geen saaie voorgekauwde menulijstjes die na verloop van tijd je neus uit komen. Happy Weight is dan ook niet te vergelijken met bijvoorbeeld Sonja Bakker, koolhydraatarm, paleo, keto, Fajah Lourens of Weight Watchers.

Happy Weight is een methode waarbij je stap voor stap leert om jouw eetgewoonten te veranderen en te behouden. En het is haalbaar; je verandert wekelijks een paar dingen, vijftien weken lang. Deze geleidelijke aanpak is de sleutel tot succes en voorkomt een jojo-effect. Bovendien is Happy Weight heel flexibel en makkelijk in je leven in te passen. Je hoeft niet voor jezelf apart te koken.

Waarop is afvallen met Happy Weight gebaseerd?

Happy Weight volgt de adviezen van de Gezondheidsraad en is ontwikkeld door Nederlandse deskundigen. Lees meer

Het programma is gebaseerd op gezonde voeding volgens de adviezen van de Voedingsraad en de richtlijnen van het Voedingscentrum. Alle tips zijn uitgebreid in de praktijk getoetst.

De programma’s van Happy Weight zijn ontwikkeld door Nederlandse deskundigen als huisartsen, diëtisten, bewegingswetenschappers en orthopedagogen. Stuk voor stuk hebben zij veel ervaringen met de begeleiding van mensen met overgewicht.

Hoeveel kan ik met Happy Weight afvallen?

Gemiddeld gaat het om een halve tot een hele kilo per week. Lees meer

Alle overtollige kilo’s kun je ermee kwijtraken. Hoeveel dat er zijn, hangt af van het overgewicht en streefgewicht. Gemiddeld gaat het om een halve tot een hele kilo per week.

Toch draait het bij Happy Weight Personal niet om het aantal kilo gewichtsverlies. Gezond eten en regelmatig bewegen, is het allerbelangrijkst omdat je daarmee ‘vanzelf’ overtollige kilo’s kwijtraakt.

Als het afvallen ondanks alles een tijdje helemaal stilstaat, krijg je tips om het gewichtsverlies weer op gang te brengen.

Zit ik ergens aan vast?

Ben je mal! Je hoeft niets op te zeggen en ook zijn er geen bijkomende kosten Lees meer

Nee, wees gerust. Het is geen abonnement. Je rekent af bij het bestellen en dat is het. Wij betalen de verpakkings- en verzendkosten voor jou.

Je hoeft ook geen poeders, pillen, shakes of maaltijdvervangers te kopen. Ons uitgangspunt is juist dat je met gewone voeding een gewoon gezond gewicht kunt bereiken en behouden. Het hele gezin kan meedoen, je hoeft niet apart te koken.

Als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea kun je het programma nu gratis volgen!
Het totale pakket kost tijdelijk slechts 115,- (normale prijs € 149,00), maar als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea (aanvullend pakket 2 sterren of meer) betaalt je zorgverzekeraar het volledige bedrag terug (115,-). Het kost jou dus helemaal niets!

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Jouw bestelling

Product Subtotaal
×   Cursus Happy Weight Personal
 
Eur 115.00
Subtotaal Eur 115.00
Verzending
Totaal Eur 115.00 (Inclusief Eur 9.50 BTW (9%))

Factuurgegevens

Betaalmethode

 • Selecteer je bank