Zakelijk

Zakelijke mogelijkheden Happy Weight

Happy Weight, opgericht in 2005, heeft al tienduizenden mensen stap voor stap aan een blijvend gezond gewicht geholpen. Voor zakelijke markten zijn er volop redenen om samen te werken met Happy Weight:

 • Diëtist / gewichtsconsulent
 • Arbodienst
 • Thuiszorgorganisatie
 • Fitnesscentrum / sportschool
 • Zorgverzekeraar
 • Overheid
 • Instellingen

 

Missie

Happy Weight wil consumenten bewust met hun voeding en voedings- en beweegpatroon leren omgaan waardoor ze een gezond gewicht bereiken, gezonder zijn en lekkerder in hun vel zitten. Het programma is betrouwbaar, realistisch en effectief.

 

Visie

Happy Weight wil duidelijk maken dat bewust omgaan met voeding en beweging leuk is en energie geeft. Happy Weight is de leuke en blijvende oplossing van overgewicht.

 

Sterke punten Happy Weight

 • gezond
 • ‘gewoon’ blijven eten en toch afvallen
 • gericht op lange termijn
 • realistisch
 • bewustwording (consument leert zelf zijn eet- en beweegpatroon te beïnvloeden op een gezonde en verantwoorde manier die past bij zijn specifieke situatie)
 • samengesteld door deskundigen (diëtisten, bewegingswetenschappers, communicatiespecialisten)
 • voldoet aan alle richtlijnen (Voedingsraad, Voedingscentrum)
 • vergoed door verzekeraars
 • verschillende programma’s voor verschillende doelgroepen

 

Doelgroepen Happy Weight

 

Diëtist / gewichtsconsulent

Bent u als diëtist of gewichtsconsulent op zoek naar een geschikt programma om uw cliënten te helpen op weg naar een gezond gewicht? Stop met zoeken!
Happy Weight is samengesteld door diëtisten en bewegingswetenschappers en uitgebreid getest in de praktijk. Een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoedt de programma’s van Happy Weight. Zelfstudie in combinatie met uw begeleiding staat garant voor het beste resultaat.

Neem voor meer informatie contact op met info@happyweight.nl of bel naar
0528 - 85 46 03.

 

Arbodienst

Werknemers met overgewicht kennen meer ziekteverzuim, hebben minder arbeidsvreugde en presteren minder. Dat kost de werkgever niet alleen geld, het overgewicht zit de werknemer zelf ook in de weg, letterlijk en figuurlijk. Tijd voor actie.
Happy Weight Personal kan desgewenst als white label aangepast worden aan uw arbodienst of het bedrijf waarvoor u actief bent. Ook is het mogelijk maatwerkprogramma’s te maken voor specifieke doelgroepen.
Neem voor meer informatie contact op met info@happyweight.nl of bel naar
0528 - 85 46 03.

 

Thuiszorgorganisatie

Als thuiszorgorganisatie weet u als geen ander wat er leeft in uw wijk, dorp of buurt. Overgewicht is een groot probleem en vraagt om een doelgerichte aanpak. Happy Weight biedt die aanpak.
Neem voor meer informatie contact op met info@happyweight.nl of bel naar
0528 - 85 46 03.

 

Fitnesscentrum / sportschool

Als ze ergens alles weten van bewegen, is dat in het fitnesscentrum. Maar geldt dat ook voor voeding? Bij de juiste aanpak van overgewicht draait het om voeding en beweging. Happy Weight combineert beiden en is daarom ook zeer geschikt om te integreren in een fitnesscentrum.
Met het nieuwe programma Happy Weight Personal helpt u uw klanten pas echt in het realiseren van een gezond gewicht. 
Neem voor meer informatie contact op met info@happyweight.nl of bel naar
0528 - 85 46 03.

 

Zorgverzekeraar

Het hebben van overgewicht is gerelateerd aan het krijgen van onder meer diabetes, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Ziekten die enorm ingrijpen op de levenskwaliteit en levensverwachting van mensen, maar ook ziekten die gepaard gaan met hoge kosten. Interventie verbetert de kwaliteit van leven en bespaart veel (zorg)kosten.
Volg het goede voorbeeld van ONVZ, Zilveren Kruis, Avéro, Agis, FBTO en OZF en neem Happy Weight op in de aanvullende pakketten.
Het kan daarnaast interessant zijn in samenwerking met Happy Weight collectieven maatwerkprogramma’s aan te bieden.
Neem voor meer informatie contact op met info@happyweight.nl of bel naar
0528 - 85 46 03.

 

Overheid

GGD’s en lokale overheden besteden, terecht, steeds meer aandacht aan overgewicht. Happy Weight Personal en Happy Weight Kids kunnen goed geïntegreerd worden in bestaande interventies, bijvoorbeeld bij JOGG-gemeenten, of leidraad vormen voor het opzetten van nieuwe interventies.
Neem voor meer informatie contact op met info@happyweight.nl of bel naar
0528 - 85 46 03.

 

Instellingen

Een speciaal programma voor speciale mensen, zo omschrijven we Happy Weight Stippenplan. Een unieke methode speciaal ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke handicap, ontwikkeld door een VG-diëtist en orthopedagoog. Stippenplan is een visueel ingestelde methode die ook voor laagste niveaus duidelijk maakt welke voeding hoort bij een gezond gewicht en welke niet. Deelnemers zijn zeer enthousiast en vinden het leuk om op deze wijze met voeding aan de slag te gaan. Diverse grote instellingen werken met onze methode. Happy Weight Stippenplan bestaat uit een begeleiderspakket en een deelnemerspakket.
Neem voor meer informatie contact op met info@happyweight.nl of bel naar
0528 - 85 46 03.

Delen