Bestel nu

Blijvend gezond gewicht

Happy Weight Personal is een programma dat je helpt een gewoon gezond gewicht te bereiken. Of het nu gaat om een paar kilootjes minder of om problematisch overgewicht; Happy Weight helpt! De beste basis voor een gewoon gezond gewicht is een gezonde leefstijl. En daar gaan wij jou bij helpen! Samen gaat het lukken.

Lees verder

Wat krijg ik allemaal?

Stop met diëten en afvallen en kies voor een blijvend gezond gewicht.
Happy Weight Personal bestaat uit een cursus van 15 delen waar je gewoon thuis mee aan de slag  gaat. Al 60.000 mensen gingen je voor. Van ons krijg je online ondersteuning.
O ja, je krijgt ook voor ruim € 35,- aan cadeaus.

Lees verder

Alles al geprobeerd?

José belde: “Ik heb alles al geprobeerd. Sonja Bakker, dokter Frank, koolhydraatarm, Paleo dieet, Weight Watchers,… Steeds val ik even af om daarna weer extra aan te komen!
Ik wil gezond afvallen en een gewoon gezond gewicht! Kunnen jullie mij helpen?”

Lees verder

Bestel nu

Hoeveel wil je afvallen?

Wat wil je? Drie kilo afvallen? Vijftien kilo? Wil je een mooier figuur? Of wil je gezonder leven? Het maakt ons niet uit, Happy Weight Personal is het antwoord op jouw vraag! Wij leren je stap voor stap gezonde eet- en leefgewoonten aan. Je beloning is een blijvend gezond gewicht.

Lees verder

Tot 100% vergoeding

Steeds meer zorgverzekeraars erkennen de goede resultaten van Happy Weight en vergoeden de programma’s. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je aanvullende pakket en kan oplopen tot 100% (de vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico)!

Lees verder

Het Voedingscentrum over Happy Weight

Het Voedingscentrum geeft onafhankelijke, eerlijke informatie over voeding. Deskundigen van het Voedingscentrum onderzochten alle diëten en andere programma’s om af te vallen. De conclusie over Happy Weight:

  • “Het volgen van deze methode maakt het eetpatroon gezonder. Bovendien zijn de gedragsveranderingen als gevolg van deze methode op de lange termijn goed vol te houden.”
  • “Bij dit afvaldieet is een gezond, gevarieerd en volwaardig eetpatroon het uitgangspunt. Dit heeft als gevolg dat het gewichtsverlies niet meer dan ongeveer 0,5 tot 1 kilo per week zal zijn.”
  • “Het is mogelijk om met dit dieet gewicht te verliezen en een gezond gewicht te behouden.”
Kies nu voor een blijvend gezond gewicht

BMI-meter – Ben ik te dik?

Een veelgebruikte methode om vast te stellen of er sprake is van overgewicht is het vaststellen van het BMI. Wij ontwikkelden daarvoor een handige BMI-meter:

0

Meer weten over BMI en andere methoden om overgewicht vast te stellen?

Lees verder
Bestel nu