Happy Weight Kids

Speciaal voor kinderen (8 – 10 jaar) hebben we binnen Happy Weight een leuke doe-cursus ontwikkeld. Spelenderwijs leert je kind waarom je van gezonde voeding beter gaat rennen, denken en groeien. Op een motiverende manier ontdekt hij welke voeding gezond is en waarom het gezond is. Het programma haakt in op de belevingswereld van kinderen.

Happy Weight Kids bestaat uit tien delen. Stap voor stap leren kinderen op een speelse manier gezonde eet- en leefgewoonten aan. De beste resultaten worden bereikt door één deel per week te volgen. Happy Weight Kids wordt gewoon lekker thuis gevolgd. Jij en je kind hoeven er niet de deur voor uit.

Happy Weight Kids is geen afvalprogramma of dieet. In onze filosofie horen kinderen zich daar niet mee bezig te houden, ook niet als ze te dik zijn. Wel leren we kinderen hoe ze gezond eten; als ‘neveneffect’ zullen ze afvallen als ze te zwaar zijn. Ons programma is ook zeer geschikt voor kinderen met een verkeerd eetpatroon (niets lusten bijvoorbeeld) of voor kinderen die het leuk vinden meer te weten over voeding.

Een kind kan de was doen, zeggen ze wel eens als iets heel eenvoudig is. Jouw zoon of dochter kan prima zelfstandig aan de slag met Happy Weight Kids. Veel leuker is het natuurlijk om het samen te doen. In het pakket vind je een ouderdeel met extra informatie.

Happy Weight Kids is een programma dat volledig samengesteld is door Nederlandse deskundigen.

Happy Weight Kids kost slechts 69,- (inclusief ouderdeel). Net als alle andere programma’s van Happy Weight zijn er veel zorgverzekeraars die Happy Weight Kids vergoeden.

Ja, ik gun ook mijn kind een gezond gewicht

Happy Weight Kids

 

Gezond afvallen voor kinderen