Corona en Happy Weight

“Juist nu met corona om ons heen heb ik de behoefte om gezond te eten. En ik wil ook graag afvallen, maar gaat mijn weerstand niet achteruit als ik mijn reserves kwijtraak”, de vraag die Emma ons stelde, horen we vaker deze dagen.

De corona-crisis maakt veel mensen nog bewuster van het belang van een gezonde leefstijl. Het Voedingscentrum zegt daarover: “Door gezond te eten, genoeg te slapen en regelmatig te bewegen, blijft je weerstand zo hoog mogelijk. Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek. Mocht je toch ziek worden, dan herstel je sneller.”

Met Happy Weight leer je stap voor stap een gezond eet- en leefpatroon aan. Wie te zwaar is, zal afvallen. Dit afvallen gebeurt in een verantwoord tempo en je bereikt uiteindelijk het gezonde gewicht dat bij jou past. Overgewicht en een ongezonde leefstijl leiden juist tot een verminderde weerstand. Wat dat betreft, is het nu belangrijker dan ooit om te werken aan een gezond gewicht.

Misschien ben je in deze spannende tijden, waarbij je ook nog eens meer binnen zit, wat vaker geneigd om te snoepen of te snacken. Binnen ons programma besteden we veel aandacht aan emotie-eten en hoe je dat kunt vermijden. En is bewegen lastig omdat je sportvereniging of fitnesscentrum dicht is? Op onze Facebook-pagina vind je handige oefeningen die je gewoon thuis kunt uitvoeren.

Tips:

  • kies juist nu voor een gezonde leefwijze
  • een gezond gewicht verhoogt de weerstand
  • zorg voor een vaste dagindeling
  • pak emotie-eten aan
  • blijf in beweging, ook thuis

Oh ja, en natuurlijk werken we bij Happy Weight ook zoveel mogelijk thuis. We zijn altijd bereikbaar via info@happyweight.nl

 

Bestel nu