Hoe werkt het?

Happy Weight is een programma dat u helpt een gezond gewicht te bereiken. Of het nu gaat om een paar kilootjes minder voor een kleiner kledingmaatje of om problematisch overgewicht, Happy Weight helpt!
Hoe gaan we dat doen? Eigenlijk heel eenvoudig: door gezonder te leven. Géén wonderdieet maar een gezonde leefstijl. Dat is de beste basis voor een gezond gewicht en zorgt ervoor dat u slank wordt én blijft.

Happy Weight Personal is een nieuw en uniek programma dat u stap voor stap helpt af te vallen. Samengesteld door onder meer diëtistes en bewegingswetenschappers. En uitgebreid succesvol getest in de praktijk.

 

Dit leert u in de cursus

  • Snel resultaat door dikmakers te vermijden.
  • Drink je slank.
  • Snoepen en toch afvallen.
  • Voorkom een jojo-effect!
  • Zo haal je honger uit je hoofd.
  • Voorkom vitamine- en mineralentekort.
  • En vele, vele andere tips!

Werk stap voor stap aan uw gewicht met elke week één specifieke tip, leuke opdrachten, kennistests en weekplannen.

 

U mag alles eten

Happy Weight is een beproefde methode om verantwoord af te vallen. Stap voor stap, met blijvend resultaat. U leert op speelse wijze een ander eet- en beweegpatroon aan.
In principe mag u alles eten. En u hoeft geen poeders, pillen, shakes of maaltijdvervangers te kopen. Er zijn geen verborgen kosten en vaak betaalt de verzekering mee.

Gun uzelf een gezond gewicht en goede gezondheid en bestel vandaag nog Happy Weight Personal. Het programma is geschikt voor iedereen.

Veel gezonde groeten!

Stan van Eck

 

Ruim 50 euro aan cadeaus!

Als deelnemer aan Happy Weight Personal ontvangt u gratis het het superdikke boek 'Gezonde lifestyle eet-adviesboek' (360 pagina's), een luxe Omron-stappenteller en een handige taillemeter. Van deze cadeaus heeft u veel plezier als u met de cursus aan de slag gaat!

Delen