Afvallen met Happy Weight

Happy Weight kent drie verschillende programma’s om af te vallen. Alle programma’s zijn gebaseerd op een gezonde voeding volgens de adviezen van de Voedingsraad en de richtlijnen van het Voedingscentrum. Diëtisten, bewegingswetenschappers, (ortho)pedagogen en communicatiedeskundigen hebben in nauwe onderlinge samenwerking de programma’s samengesteld.

 

Afvallen met Happy Weight Personal

Happy Weight Personal is het basisprogramma voor het bereiken van een gezond gewicht. U leert op speelse wijze een ander eet- en leefpatroon aan. Stap voor stap, met blijvend resultaat. Het programma is geschikt voor iedereen en kan zelfstandig gevolgd worden.

Meer weten over Happy Weight Personal, klik hier.

 

Afvallen met Happy Weight Kids

Dit programma leert kinderen (8-12 jaar) op speelse wijze dat gezond eten leuk en lekker is. Boordevol puzzels, spelletjes, strips en tests. Met speciaal ouderdeel om de kinderen te begeleiden.

Meer weten over Happy Weight Kids, klik hier.

 

Afvallen met Happy Weight Stippenplan

Een bijzonder programma voor bijzondere mensen. Het leert verstandelijk gehandicapten met behulp van stippen en stickervellen hoe ze een gezond gewicht kunnen bereiken en behouden. Stippenplan vraagt om deskundige begeleiding.

Meer weten over Happy Weight Stippenplan, klik hier.

Delen